Koncept Rolls-Royce Serenity obsahuje Interiér Najvyššieho automobilu

, zatiaľ čo všetky oči sú na Rolls-Royce pre nadchádzajúce luxusné SUV firmy, jeho dizajnérsky tím na mieru bol zaneprázdnený zreteľnou jednorazovou fantómovou limuzínou. Na vytvorenie najvyššieho luxusného auta, ktoré sa v aute nazval vyrovnanosť, používa niektoré z najneplentnejších materiálov, aké kedy boli v aute, ktoré sa v aute videli.
Z vonkajšej strany koncept Serenity vyzerá ako fantóm s jasným farbám, ale nenechajte sa oklamať. Táto vonkajšia mačka je matka-perla a je najdrahšia, ktorú firma kedy vyrobila. Je to trojstupňová aplikácia, ktorá je ručne leštená 12 hodín v dome Rolls-Royce v Goodwoode, West Sussex.
Reklama – krátky článok pokračuje nižšie

Prvokou témou v kabíne Phantom Serenity je použitie hodvábu. Generálny riaditeľ spoločnosti Rolls-Royce Torsten Muller Otvos opisuje jedinečný interiér ako „oslavu historickej úlohy, ktorú hrá Silk ako symbol najvyššej elegancie“.
8

Odlišné dymovo-zelené hodváb bolo v Číne získané a ručne farbené a priviedli späť do jedného z najstarších hodvábnych mlynov v Británii v Essexe, aby boli ručne tkané do 10 metrov látky-dosť na to, aby obliekali pokoj v procese, ktorý vzal dva dni. Krimsonové kvety boli ručne maľované na hodvábne čalúnené panely, ktoré vyvrcholili za 600 hodín práce.
Drevené čalúnenie Phantom je inovávané na najkvalitnejšie údené čerešňové drevo v pokoji a je tiež krížovým pásmom bambusom. Laser-strihaná matka z perlových vložiek tiež zdobí kabínu na rôznych miestach.
Zatiaľ nie je jasné, či Rolls-Royce plánuje ponúknuť tieto variácie orezania vo svojich cestných vozidlách, ale vždy bola šťastná zo svojej schopnosti uspokojiť prakticky akékoľvek požiadavky svojich zákazníkov, takže môžeme očakávať, že bude k dispozícii (za cenu) .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *